Deelname CTST Aquatech Shanghai - Bouman Processes

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kondigt aan dat door het grote belang van water, de State Council van China een beleid heeft aangekondigd, dat de grootste waterproblemen in het land moet oplossen. Daarnaast wil de Chinese overheid de bouw van een betere waterinfrastructuur versnellen. In de komende 10 jaar zal de Chinese overheid hier ongeveer € 55 miljard voor uittrekken. De ontwikkelingen in de Chinese watersector bieden volgens RVO kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Deze conclusie bevestigt de strategie van dochteronderneming Centri Tech Separations Twente B.V. (CTST) om actief acquisitie te plegen in China voor haar duurzame producten en oplossingen op het gebied van schoon water en de ontwikkeling en bouw van waterzuiveringsinstallaties. CTST neemt met een eigen – uiteraard rood-wit-blauwe – stand deel aan de beurs ‘Aquatech Shanghai 2016’, die wordt gehouden in Shanghai (China). Met ruim 1.300 exposanten en ruim 40.000 bezoekers uit 90 landen, is Aquatech de grootste Water Technology beurs in China.